In de essaybundel zetten een aantal sprekers van OnderwijsInzicht – plus andere originele denkers uit onderwijs, bedrijfsleven en overheid – u met uitstekende verhalen aan het denken over uw onderwijs. Alle bezoekers van OnderwijsInzicht ontvingen na afloop de essaybundel Anders organiseren met ict, met daarin 10 inspirerende, kritische en prikkelende essays.

Voorwoord Arie Slob

In het voorwoord schrijft Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media: “Het is belangrijk dat besturen en scholen vanuit hun eigen onderwijskundige visie doordachte keuzes maken voor de inzet van ict. Met de Digitaliseringsagenda primair en voortgezet onderwijs zetten we stappen om de samenwerking binnen en buiten het onderwijs te versterken. Daarom steun ik de samenwerking tussen Kennisnet en SIVON van harte.”

Vrouw die boek leest
Bezoekers van OnderwijsInzicht ontvangen na afloop van het congres een inspirerende essaybundel. In deze bundel zetten sprekers van het congres -plus andere originele denkers uit onderwijs, bedrijfsleven en overheid, u aan het denken zetten over uw onderwijs. © I-stock

Inhoud

Deel deze pagina: Inspirerende essaybundel over ‘Anders organiseren met ict’

Delen
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail