Support-team Kennisnet

Heeft u algemene of technische vragen over diensten of tools van Kennisnet? Heeft u vragen over de inzet van ict in uw onderwijs? Of bent u op zoek naar specifieke informatie die u op kennisnet.nl niet kunt vinden?

Bel: 0800 321 22 33
E-mail: support(vervang deze tekst met @ teken)kennisnet.nl

Relatiemanagers Kennisnet/SIVON

Kennisnet en SIVON werken intensief samen om schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs te ondersteunen. Neem contact op met de relatiemanagers van Kennisnet/SIVON als u inhoudelijke vragen heeft over de activiteiten, tools en producten van Kennisnet en SIVON. Of als u meer wilt weten over de gezamenlijke inkoop van leermiddelen en digitale diensten in het po en vo.

© Claudia Otten

Voor journalisten

Bent u op zoek naar informatie over onderwijs en ict of zoekt u interviewkandidaten? We helpen u graag verder.

Bel: 079 329 68 88
E-mail: pers(vervang deze tekst met @ teken)kennisnet.nl

Voor bezoekers

Een afspraak bij Kennisnet? Kom dan naar:

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37D
2712 PB Zoetermeer

Bel de receptie: 079 329 68 00

© Dutch Innovation Factory

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde station is Lansingerland-Zoetermeer  

Vanaf het station is het 8 minuten lopen naar de Dutch Innovation Factory. 

Plan uw reis via 9292.

Met de auto

Kennisnet is goed bereikbaar met de auto. Vul uw vertrekadres in (klik op Route in onderstaand kaartje) voor een persoonlijke routebeschrijving.

De parkeergelegenheid bij Kennisnet is voldoende en kosteloos. U kunt parkeren op de daarvoor aangewezen plekken voor Kennisnet-bezoekers. Deze vindt u direct na de slagboom aan uw rechterhand. De slagboom staat altijd open. Zijn de bezoekersplekken van Kennisnet vol, dan kunt u na de slagboom rechtdoor rijden en parkeren achter het pand op de parkeerplekken van Kennisnet. U kunt vervolgens teruglopen naar de voorkant het gebouw. De hoofdingang bevindt zich boven aan de loopbrug.

In het pand

Wanneer u het pand vanaf de loopbrug aan de voorzijde in loopt, bent u op de eerste verdieping in de gemeenschappelijke hal. Kennisnet is gehuisvest op de tweede verdieping. Wanneer u de stalen trap in het midden van de hal oploopt, ziet u aan uw rechterhand de entree van Kennisnet.

Er is ook een lift. De lift bevindt zich als u binnenkomt meteen rechts achter de algemene receptie in de hal. Op de 2e verdieping ziet u de entree van Kennisnet links tegenover u.

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie.

Postadres

Post sturen? Dat kan naar:

Stichting Kennisnet
Postbus 778
2700 AT Zoetermeer