Doorgaan naar hoofdinhoud

Nieuwsbrieven

Abonneer je op de nieuwsbrieven en mailinglists van Kennisnet en blijf op de hoogte van onze publicaties, bijeenkomsten en ontwikkelingen rond onze diensten. Daarmee helpen wij scholen in het po, vo en mbo om ict te laten werken voor het onderwijs.

Nieuwsbrief Kennisnet

Abonneer je op de Kennisnet-nieuwsbrief en we brengen je gemiddeld eens per 2 weken (ongeveer 20-22 keer per jaar) op de hoogte van de beste artikelen, publicaties en bijeenkomsten van Kennisnet over onderwijs en ict voor het po, vo en mbo. Je ontvangt daarnaast ongeveer 5 keer per jaar themanieuwsbrieven over belangrijke thema’s op het gebied van onderwijs en ict.

Nieuwsbrief Wikiwijs Maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief Wikiwijs Maken en ontvang elke maand inspirerende voorbeelden, speciale acties en tips die je helpen bij het maken van lesmateriaal met Wikiwijs Maken. Wikiwijs is hét platform voor het maken en delen van lesmateriaal. De nieuwsbrief verschijnt niet in juli en augustus.

Mailinglist bijeenkomsten en evenementen

Meld je aan voor deze mailinglist en blijf op de hoogte van (betaalde) evenementen, bijeenkomsten en aanbiedingen van Kennisnet en onze partners. Je ontvangt ongeveer 6 keer per jaar een e-mail.

Serviceberichten Kennisnet

Via serviceberichten ontvang je belangrijke informatie over wijzigingen, werkzaamheden of verstoringen in de diensten van Kennisnet. Je ontvangt deze berichten op incidentele basis.

Technologie- en innovatie-update van Kennisnet

Abonneer je op deze nieuwsbrief en je ontvangt een selectie van artikelen over technologische innovatie die wij hebben gevonden op websites, via podcasts en andere online kanalen. Je ontvangt deze nieuwsbrief ongeveer 10 keer per jaar.

Gezamenlijke nieuwsbrief Kennisnet en SIVON

Abonneer je op de gezamenlijke nieuwsbrief van Kennisnet en SIVON. Je ontvangt elke maand de laatste informatie over nieuwe en bestaande SIVON-diensten, de inkoopvoordelen en alle ontwikkeling rond SIVON. Ook lees je de meest interessante artikelen, publicaties en bijeenkomsten van Kennisnet en SIVON. Abonneer je op de nieuwsbrief via sivon.nl.

De onderwerpen waarover wij publiceren