laden…

Kennisnet-nieuwsbrief

Abonneer u op de Kennisnet-nieuwsbrief en we brengen u elke maand op de hoogte van de beste artikelen, publicaties en bijeenkomsten van Kennisnet over onderwijs en ict voor het po, vo en mbo. U ontvangt daarnaast maximaal 5 keer per jaar themanieuwsbrieven over belangrijke thema’s op het gebied van onderwijs en ict.

Nieuwsbrief Wikiwijs Maken

Meldt u aan voor de Wikiwijs Maken nieuwsbrief en ontvang elke maand inspirerende voorbeelden, speciale acties en tips die u helpen bij het maken van lesmateriaal met Wikiwijs Maken. Wikiwijs is hét platform voor het maken en delen van lesmateriaal. De nieuwsbrief verschijnt niet in juli en augustus.

Entree nieuwsbrief

Abonneer u op deze nieuwsbrief en haal meer uit Entree. Abonnees worden binnenkort maximaal eens per kwartaal geïnformeerd over nieuw aangesloten organisaties (dienstaanbieders, leveranciers van elektronische leermiddelen en scholen) ontwikkelingen en praktijktips en -ervaringen van gebruikers.

Mailinglist bijeenkomsten en evenementen

Meldt u aan voor deze mailinglist en u blijft op de hoogte van (betaalde) evenementen, bijeenkomsten en aanbiedingen van Kennisnet en onze partners. U ontvangt maximaal 30 keer per jaar een e-mail.

Serviceberichten Kennisnet

U kunt serviceberichten ontvangen waarin belangrijke informatie over wijzigingen, werkzaamheden of verstoringen aan de diensten van Kennisnet worden gecommuniceerd. U ontvangt deze berichten op incidentele basis.

Kennisnet technologie- en innovatie-update

Abonneer u op deze nieuwsbrief en u ontvangt een selectie van artikelen over technologische innovatie die wij hebben gevonden op websites, via podcasts en andere online kanalen. U ontvangt deze nieuwsbrief maximaal 10 keer per jaar.

Gezamenlijke nieuwsbrief Kennisnet en SIVON

Abonneer u op de gezamenlijke nieuwsbrief van Kennisnet en SIVON. U ontvangt elke maand de laatste informatie over nieuwe en bestaande SIVON-diensten, de inkoopvoordelen en alle ontwikkeling rond SIVON. Ook leest u de meest interessante artikelen, publicaties en bijeenkomsten van Kennisnet en SIVON. Abonneer u op de nieuwsbrief op sivon.nl.