laden…

Kennisnet-nieuwsbrief

Abonneer u op de Kennisnet-nieuwsbrief en we brengen u elke maand op de hoogte van de beste artikelen, publicaties en bijeenkomsten van Kennisnet over onderwijs en ict voor het po, vo en mbo. U ontvangt daarnaast maximaal 5 keer per jaar themanieuwsbrieven over belangrijke thema’s op het gebied van onderwijs en ict.

Nieuwsbrief Wikiwijs Maken

Meld u aan voor de Wikiwijs Maken nieuwsbrief en ontvang elke maand inspirerende voorbeelden, speciale acties en tips die u helpen bij het maken van lesmateriaal met Wikiwijs Maken. Wikiwijs is hét platform voor het maken en delen van lesmateriaal. De nieuwsbrief verschijnt niet in juli en augustus.

Entree-nieuwsbrief

Abonneer u op deze nieuwsbrief en haal meer uit Entree. Abonnees worden binnenkort maximaal eens per kwartaal geïnformeerd over nieuw aangesloten organisaties (dienstaanbieders, leveranciers van elektronische leermiddelen en scholen) ontwikkelingen en praktijktips en -ervaringen van gebruikers.

Mailinglist bijeenkomsten en evenementen

Meldt u aan voor deze mailinglist en u blijft op de hoogte van (betaalde) evenementen, bijeenkomsten en aanbiedingen van Kennisnet en onze partners. U ontvangt maximaal 30 keer per jaar een e-mail.

Serviceberichten Kennisnet

U kunt serviceberichten ontvangen waarin belangrijke informatie over wijzigingen, werkzaamheden of verstoringen aan de diensten van Kennisnet worden gecommuniceerd. U ontvangt deze berichten op incidentele basis.

Kennisnet technologie- en innovatie-update

Abonneer u op deze nieuwsbrief en u ontvangt een selectie van artikelen over technologische innovatie die wij hebben gevonden op websites, via podcasts en andere online kanalen. U ontvangt deze nieuwsbrief maximaal 10 keer per jaar.

Gezamenlijke nieuwsbrief Kennisnet en SIVON

Abonneer u op de gezamenlijke nieuwsbrief van Kennisnet en SIVON. U ontvangt elke maand de laatste informatie over nieuwe en bestaande SIVON-diensten, de inkoopvoordelen en alle ontwikkeling rond SIVON. Ook leest u de meest interessante artikelen, publicaties en bijeenkomsten van Kennisnet en SIVON. Abonneer u op de nieuwsbrief via sivon.nl.