Agenda

 1. Masterclasses IBP in po en vo (VOL)

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  Ga je aan de slag met IBP? Geef je op voor de masterclass. In 2 uur word je bijgepraat door de experts van Kennisnet over IBP. De masterclasses zijn op 19 en 26 oktober. Lees verder.

  Meer informatie

 2. Webinar IBP

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  Tijdens deze webinar wordt uitgelegd wat informatiebeveiliging en privacy (IBP) precies is en hoe scholen IBP zelf praktisch kunnen regelen met de 'Aanpak IBP'. Lees meer over het webinar.

  Meer informatie

 3. Ontwerpbijeenkomst docenten voortgezet onderwijs

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  Kennisnet en SLO nodigen docenten in het voortgezet onderwijs van harte uit voor een bijzondere ontwerpbijeenkomst. Bedoeling is instrumenten en aanpakken te ontwerpen die leiden tot een bewust keuzeproces voor de aanschaf van (digitale) leermiddelen in het primair onderwijs.

  Meer informatie

 4. Ontwerpbijeenkomst leraren primair onderwijs

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  Kennisnet en SLO nodigen leraren in het primair onderwijs van harte uit voor een bijzondere ontwerpbijeenkomst. Doel van de bijeenkomst is te werken aan concrete ideeën voor instrumenten en aanpakken die leiden tot een bewust keuzeproces voor de aanschaf van (digitale) leermiddelen.

  Meer informatie

 5. Onderwijsconferentie digitale geletterdheid (VOL)

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  Welke digitale kennis en vaardigheden geven we leerlingen precies mee waarmee ze zelf hun toekomst kunnen vormen, in plaats van dat de technologie dat voor ze doet? Tijdens de onderwijsconferentie digitale geletterdheid geven sprekers antwoord, en gaan zij in op het thema 'hoop en optimisme in tijden van technologisering'.

  Meer informatie

Terug