Agenda

 1. In de handleiding 'Checklist privacy-afspraken voor scholen' wordt uitgelegd welke afspraken volgens de wet met leveranciers van software gemaakt moeten worden. Bij het lezen van de afspraken met een leverancier kunnen de verschillende onderwerpen eenvoudig worden afgevinkt. Daarnaast bevat de checklist een aantal verstandige afspraken die je met de leverancier kunt maken.

  Landelijk Congres IBP in het onderwijs

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  Tijdens het Landelijk Congres informatiebeveiliging en privacy in het onderwijs (IBP), hoor je alles over hoe je IBP regelt op je school. Deze bijeenkomst is met name voor bestuurders en ict-coördinatoren.

  Meer informatie

 2. Aan de slag met ict en professionalisering

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  Vind je het lastig om informatie- en communicatietechnologie effectief in te zetten op school? Of ben je benieuwd hoe je ict nu écht een zinvolle plek in het onderwijs geeft? Meld je dan aan voor de kennissessie ‘Aan de slag met ict’, georganiseerd door de VO-raad en Kennisnet.

  Meer informatie

 3. OnderwijsInzicht

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  Kennisnet organiseert samen met de PO-Raad en de VO-raad Onderwijsinzicht. Op deze dag leer je alles over hoe je innoveert met ict in het po en vo. Na dit congres kun je direct aan de slag met alle praktische informatie en tips.

  Meer informatie

Terug