Agenda

 1. SIVON-bijeenkomsten

  Bijeenkomst
  vindt plaats
  t/m

  Om schoolbesturen in het funderend onderwijs integraal te ondersteunen werken SIVON en Kennisnet intensief samen. Beide partijen bieden een samenhangend dienstenpakket aan om samenwerking tussen besturen en vraagbundeling richting de markt te bewerkstelligen.

  Meer informatie

 2. Maand van de artificial intelligence in het onderwijs

  Bijeenkomst
  vindt plaats
  t/m

  De hele maand juni is ‘Maand van de AI in het onderwijs’. Verschillende partners uit het onderwijs en de wereld van AI organiseren events, maken blogs, artikelen en podcasts rondom artificial intelligence. Wat zijn de kansen, welke voorbeelden zijn er, wat zijn de sociale en maatschappelijke aspecten rond AI?

  Meer informatie

 3. Maand van de AI: Kan AI helpen om uitval in het mbo te verminderen?

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  De hele maand juni is ‘Maand van de AI in het onderwijs’. Verschillende partners uit het onderwijs en de wereld van AI organiseren events, maken blogs, artikelen en podcasts rondom artificial intelligence. Op dinsdag 7 juni vindt er een online sessie plaats over een onderzoek naar studiesucces in het mbo. Meld u nu aan!

  Meer informatie

 4. Maand van de AI: Wat kan AI bieden in leermiddelen en leeromgevingen?

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  De hele maand juni is ‘Maand van de AI in het onderwijs’. Verschillende partners uit het onderwijs en de wereld van AI organiseren events, maken blogs, artikelen en podcasts rondom artificial intelligence. Op dinsdag 14 juni gaan adviseurs van Kennisnet in gesprek met verschillende makers van leermiddelen en leeromgevingen. Meld u aan!

  Meer informatie

 5. Netwerkbijeenkomst IBP po/vo: veilig inloggen

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  In deze bijeenkomst vindt de terugkoppeling vanuit de regiegroep plaats en belichten we andere actuele ontwikkelingen. Ook is er aandacht voor een onderwerp waar steeds vaker over gesproken wordt: veilig inloggen.

  Meer informatie

 6. OnderwijsInzicht 2022

  Bijeenkomst
  vindt plaats

  OnderwijsInzicht is het onderwijscongres voor schoolbestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs die alles willen weten over het benutten van ict in het onderwijs.

  Meer informatie