Meteen naar de content

Netwerk Informatiemanagement po/vo

Het Netwerk Informatiemanagement po/vo is een netwerk voor ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs. In het netwerk deel je kennis en ervaring met collega’s van andere scholen en werk je aan je eigen professionalisering. Het netwerk is in september 2022 gestart en telt zo'n 200 deelnemers.

Scholen zijn ware informatieknooppunten met gegevens over leerlingen, absentie, schoolresultaten, managementinformatie enzovoort. Hoe organiseer je al die informatie op een goede manier? En hoe geef je sturing aan de toenemende digitalisering binnen het onderwijs? Het Netwerk Informatiemanagement po/vo gaat met deze vragen aan de slag.

Slimmer organiseren

Het netwerk helpt je om je onderwijs(processen) te organiseren met minder tijd, geld en middelen. In het Netwerk Informatiemanagement po/vo maak je samen met andere ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs werk van informatiemanagement op school. Heb je een vraag? Loop je ergens tegenaan? Deel het in het netwerk en er is altijd wel iemand die mee wil denken. 

Het Netwerk Informatiemanagement po/vo wordt ondersteund door Kennisnet, de PO-Raad en de VO-raad. Het netwerk heeft 3 ambities:  

  1. Informatiemanagement op de bestuurstafel
  2. Professionalisering
  3. Tot elkaar brengen van ‘informatiemanagers’

Sluit nu aan! 

Al zo'n 200 mensen zijn aangesloten bij het netwerk! Ook deel uitmaken van het Netwerk Informatiemanagement po/vo?

Meld je nu aan!

Kijk op de bijeenkomstenpagina voor de eerstvolgende netwerkbijeenkomst. 

De onderwerpen waarover wij publiceren