Meteen naar de content

Wat we bieden

Bij Kennisnet hebben we je veel te bieden. Natuurlijk een breed werkveld vol mogelijkheden, interessante technologieën en goede arbeidsvoorwaarden (bekijk ze hieronder). En wat dacht je van onze professionele Kennisnet-cultuur met betrokken collega’s, waar jij vanaf dag één deel van uitmaakt?

Een werkomgeving waarin iedereen er mag zijn

Je vindt in onze organisatie mensen met veel verschillende expertises. Maar uiteindelijk zijn we allemaal ‘Kennisnetters’ die gaan voor hetzelfde doel: goed onderwijs voor iedereen. We gaan dan ook gelijkwaardig met elkaar om. Tegelijkertijd is er ruimte om jezelf te zijn. Ruimte voor verschillen. Ruimte om te ontdekken. Benieuwd hoe anderen dit ervaren? Lees de verhalen van collega’s.

Regie over je eigen ontwikkeling

Wij zijn een platte organisatie en hebben geen strak uitgestippelde groeipaden. Wil jij je in de breedte ontwikkelen? Of juist jezelf ontwikkelen tot specialist in je vakgebied? Er is bij Kennisnet veel mogelijk. Door ons brede werkveld komen er als vanzelf steeds nieuwe uitdagingen op je pad. Jij hebt de regie in handen. Kun je hierin wel wat coaching gebruiken? Dan staan je teamgenoten, manager en P&O-collega’s voor je klaar. 

Onboarding op maat

De basis voor een mooie carrière bij Kennisnet start op dag één. Je directe collega’s maken je wegwijs en je leert de organisatie kennen. De rest van je onboarding bepalen we samen, afhankelijk van je kennis en werkervaring.

Goed contact met ruim 150 betrokken collega’s

Natuurlijk heb je je eigen team. Maar ook de rest van de collega’s ontmoet je regelmatig. Bijvoorbeeld bij de maandelijkse themasessies. Hier hoor je waar je collega’s zoal mee bezig, delen en vieren we samen successen en worden nieuwe mensen voorgesteld. En vind je het leuk om buiten werktijd met collega’s op te trekken? Neem dan zeker een kijkje bij de vele leuke momenten die de activiteitencommissie organiseert. Van spelletjesavond tot barbecue tot een bedrijfsuitje.

Een goede werk-privébalans

Voor iedere collega geldt: soms loopt je dag anders dan vooraf gepland. Onverwachte wendingen vragen om flexibiliteit. Maar die flexibiliteit geven we ook graag terug. Zo kun je je werktijden naar eigen inzicht indelen, kun je verlof bijkopen en kies je zelf de werkplek die bij je werkzaamheden past. Omdat we persoonlijk contact een belangrijke voorwaarde vinden voor goede resultaten en een fijne werksfeer, ben je regelmatig op kantoor. En speelt er iets bij jou persoonlijk? Dan creëren we samen met jou de optimale werkomstandigheden.  

Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden

Als werkgever willen we het goed regelen voor jou. Zodat jij je prettig voelt en gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen voor het onderwijs. Daarom kun je rekenen op mooie arbeidsvoorwaarden en benefits, met onder andere: 

 • 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek
 • vakantiegeld 8% van 12 maal het maandsalaris
 • een flexbudget van 10% van je maandsalaris dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld extra verlofdagen (maximaal 26) of kunt laten uitkeren
 • in eerste instantie een jaarcontract. Ben je bij ons op je plek, dan is verlenging voor bepaalde of onbepaalde tijd mogelijk
 • een inspirerende werkomgeving in de Dutch Innovation Factory, hét clubhuis van de ict-community in Zoetermeer
 • een hoge pensioenbijdrage
 • een opleidingsbudget van gemiddeld € 2.475,- per jaar
 • een thuiswerkvergoeding van € 80,- netto per maand 
 • een goede reiskostenvergoeding
 • een bijdrage aan je aanvullende zorgverzekering
 • een laptop of bijdrage voor een eigen device naar keuze. 

Onze vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures.

De onderwerpen waarover wij publiceren