Meteen naar de content

Dé werkgever op het snijvlak van onderwijs en ict

Bij Kennisnet werk je voor het onderwijs. Een sector die volop in ontwikkeling is. De school van nu is anders dan de school van vroeger. En de school van de toekomst ziet er weer heel anders uit. Technologische ontwikkelingen hebben daar een belangrijk aandeel in. Op allerlei vlakken stelt technologie het onderwijs voor kansen en uitdagingen.

Dit doet Kennisnet

Welke technologieën hebben meerwaarde voor het onderwijs? Hoe zetten scholen ict op een veilige en verantwoorde manier in? En hoe nemen we leerlingen en leraren mee in de digitale samenleving? Dit is slechts het topje van de ijsberg met vragen waarop we bij Kennisnet antwoorden zoeken. Wij zijn daarmee een belangrijke partner voor de hele onderwijssector.

We adviseren, ondersteunen, onderzoeken en wijzen de weg in een complexe wereld vol nieuwe vragen. We nemen het onderwijs zowel mee in de kansen van technologie als in de uitdagingen. Bijvoorbeeld op het gebied van digitale weerbaarheid, cybersecurity, privacy en ethiek – hoe zorgen we dat het onderwijs ook menselijk blijft? Ook bieden we betrouwbare publieke ict-voorzieningen die scholen, docenten, leerlingen en andere partijen 24/7 veilig kunnen gebruiken.

Samen in actie voor het hele Nederlandse onderwijs

Je ziet het: ons werkveld is veelomvattend. Je kunt je bij Kennisnet heel breed ontwikkelen en komt in actie voor de gehele sector. Of sterker nog, voor heel Nederland. Van kinderen en ouders tot werkgevers en overheden: iedereen is gebaat bij beter onderwijs. Als Kennisnet hebben we dus een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. En dat voel je! Hoe verschillend we ook zijn, we hebben allemaal hetzelfde hart voor de publieke zaak.

Onze vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures.

De onderwerpen waarover wij publiceren