Meteen naar de content

Juni is weer Maand van AI in onderwijs. Doe je mee?

Juni 2024 staat in het teken van verkennen, veranderen en verbinden van Nederland rondom AI in onderwijs. Kennisnet organiseert in juni verschillende activiteiten, zoals workshops rond de toekomst van generatieve AI. Ook andere organisaties delen hun AI-kennis. We nodigen leraren, schoolleiders, stichtingsdirecteuren, beleidsadviseurs, ondernemers, wetenschappers en andere onderwijsprofessionals uit hun expertise te delen en samen AI in onderwijs te verkennen. Zo sluiten we het school- en studiejaar inspirerend af.

Logo Kennisnet

Door de redactie

4 april 2024
2 minuten lezen

Ook jullie bijdrage is welkom

Organiseert ook jouw school, bedrijf of instelling een (online) evenement rondom AI in onderwijs? Dan mogen jullie niet ontbreken tijdens de Maand van AI in onderwijs. Op de Kennisnet-website vind je uiteraard al activiteiten. En op de website van SURF vind je vanaf mei het overzicht van álle evenementen die worden georganiseerd rond de Maand van AI. In juni zorgt een gezamenlijke online campagne van SURF, Kennisnet, NOLAI, Npuls en de Nederlandse AI Coalitie voor meer bereik en meer impact, ook van jullie evenement. Wil je op de AI-kalender komen, dan is het wel nodig om je uiterlijk 30 april aan te melden via het formulier op de SURF-website. Daar vind je ook voor voorwaarden. Deelname aan het programma is kosteloos.

Wie kan bijdragen aan de landelijke MVAI-campagne?

Iedereen! Mits jullie (online) bijeenkomst plaatsvindt in juni, draait om AI en bedoeld is voor professionals die zich bezig houden met ons onderwijs. Voor de inhoud zijn jullie zelf verantwoordelijk.

Aanmelden

De onderwerpen waarover wij publiceren