Doorgaan naar hoofdinhoud

Juni is weer Maand van AI in onderwijs. Doe je mee?

Juni 2024 staat in het teken van verkennen, veranderen en verbinden van Nederland rondom AI in onderwijs. Kennisnet organiseert in juni verschillende activiteiten, zoals workshops rond de toekomst van generatieve AI. Ook andere organisaties delen hun AI-kennis. We nodigen leraren, schoolleiders, stichtingsdirecteuren, beleidsadviseurs, ondernemers, wetenschappers en andere onderwijsprofessionals uit hun expertise te delen en samen AI in onderwijs te verkennen. Zo sluiten we het school- en studiejaar inspirerend af.

Logo Kennisnet

Door de redactie

4 april 2024
1 minuut lezen

Op onze website staan alle Kennisnet-activiteiten rond de Maand van de AI. En op de website van SURF vind álle aangemelde evenementen in deze maand. Dit zijn er meer dan 40. De partners die de maand organiseren, maar ook andere partijen en scholen die iets over AI te vertellen hebben, staan in dit overzicht.

Handreiking AI voor scholen

Sinds 13 juni live: de 'Handreiking AI voor scholen' met tips, adviezen en stappenplannen op het gebied van AI. Zodat je als school meer grip kunt krijgen op het onderwerp en verantwoorde keuzes kunt maken bij de inzet van AI.

Bekijk de handreiking

De onderwerpen waarover wij publiceren