Inloggen met uw account

Leraren en leerlingen hebben alleen een schoolaccount nodig om in te loggen bij Entree Federatie. Dat is het account die zij al hebben, bijvoorbeeld om in te loggen in de leeromgeving of het onderwijsportaal. Om gebruik te kunnen maken van Entree Federatie, moet uw school zijn aangesloten op Entree Federatie. Dat kunt u zien in dit overzicht van aangesloten scholen.

Inloggen zonder dat uw school is aangesloten?

Is uw school niet aangesloten op Entree Federatie? Of heeft u geen schoolaccount? Dan kunt u eenvoudig zelf een persoonlijk Entree-account aanmaken. U heeft hiervoor alleen een uniek e-mailadres nodig. De toegang tot educatieve content is met een Entree-account wel beperkt, omdat de aanbieders niet weten bij welke school u hoort.

maak een Entree-account aan

Persoonsgegevens wijzigen

Wilt u uw persoonsgegevens van uw Entree-account wijzigen, een account opzeggen of uw wachtwoord veranderen? Wijzig uw persoonsgegevens door in te loggen op uw Entree-account.

wijzig uw persoonsgegevens

Digicode activeren

Op sommige websites krijgt u alleen toegang met een digicode of activatiecode. Vraag een digicode aan bij de aanbieder van educatieve content. Na het activeren van de digicode, heeft u toegang tot de website. Heeft u een activatiecode? Deze activatiecode activeert u op de website van de aanbieder.

activeer uw digicode

Voorwaarden Entree Account