LET OP! Het inloggen met je Entree-account is veranderd.

Inloggen met je account

Als leraar en leerling heb je alleen je schoolaccount nodig om in te loggen bij Entree Federatie. Dat is het account die je al hebt om bijvoorbeeld in te loggen in je leeromgeving of je onderwijsportaal. Om gebruik te kunnen maken van Entree Federatie, moet je school zijn aangesloten op Entree Federatie. Dat kun je zien in dit overzicht van aangesloten scholen.

Inloggen zonder dat je school is aangesloten?

Is je school niet aangesloten op Entree Federatie? Of heb je geen schoolaccount? Dan kun je eenvoudig zelf een persoonlijk Entree-account aanmaken. Je hebt hiervoor alleen een uniek e-mailadres nodig. De toegang tot educatieve content is met een Entree-account wel beperkt, omdat de aanbieders niet weten bij welke school je hoort.

maak een Entree-account aan

Persoonsgegevens wijzigen

Wil je je persoonsgegevens van je Entree-account wijzigen, een account opzeggen of je wachtwoord veranderen? Wijzig je persoonsgegevens door in te loggen op je Entree-account.

wijzig je persoonsgegevens

Digicode activeren

Op sommige websites krijg je alleen toegang met een digicode of activatiecode. Vraag een digicode aan bij de aanbieder van educatieve content. Na het activeren van de digicode, heb je toegang tot de website. Heb je een activatiecode? Deze activatiecode activeer je op de website van de aanbieder.

activeer je digicode

Voorwaarden Entree Account

Terug