Doorgaan naar hoofdinhoud

Entree Federatie

Met één login toegang tot digitale leermiddelen en educatieve diensten

Inloggen op educatieve websites met aparte wachtwoorden is niet meer nodig. Met Entree Federatie hebben leraar en leerling direct toegang tot alle digitale leermiddelen en educatieve diensten.

Logo van Entree Federatie

Inloggen met je account 

Leraren en leerlingen hebben een schoolaccount nodig om in te loggen bij Entree Federatie. Om Entree Federatie met een schoolaccount te kunnen gebruiken, moeten de school en eventueel de Identity Provider van de school zijn aangesloten op Entree Federatie. Je hebt met je schoolaccount toegang tot alle aangesloten diensten.  

Inloggen zonder Entree-aansluiting?

Is jouw school niet aangesloten op Entree Federatie? Of heb je geen schoolaccount? Dan kun je eenvoudig zelf een persoonlijk Entree-account aanmaken. Je hebt hiervoor alleen een uniek e-mailadres nodig. De toegang tot educatieve content is met een Entree-account mogelijk beperkt tot algemeen beschikbaar materiaal, omdat de aanbieders niet weten bij welke school je hoort.

Persoonsgegevens wijzigen 

Wil je je persoonsgegevens van je Entree-account wijzigen, een account opzeggen of je wachtwoord veranderen? Wijzig je persoonsgegevens door in te loggen op je Entree-account. 

Heb je een vraag over het gebruik van Entree Federatie? Bij Kennisnet-support krijg je antwoord. Je kunt ook direct contact opnemen via support@kennisnet.nl of 0800 321 22 33.

De onderwerpen waarover wij publiceren