Wat is Entree Federatie?

Snel en eenvoudig digitale leermiddelen en educatieve diensten in de klas gebruiken: dat kan met Entree Federatie. Entree Federatie geeft scholen en leraren in het po, vo en mbo directe toegang tot veel interessant online lesmateriaal. Entree Federatie is een toegangsdienst van Kennisnet, ontwikkeld voor scholen en aanbieders van educatief lesmateriaal. 

Entree Federatie voor de klas

Inloggen op educatieve websites met aparte wachtwoorden is niet meer nodig. Met Entree Federatie heb je als leraar en leerling direct toegang tot alle digitale leermiddelen en educatieve diensten, zoals Wikiwijs, Teleblik en Nieuwsbegrip. Hiervoor gebruik je een schoolaccount of een Entree-account

meer informatie voor de klas 

Entree Federatie voor scholen

Met Entree Federatie geven scholen hun leraren en leerlingen snel en gemakkelijk toegang tot een groot aanbod aan digitale leermaterialen en educatieve diensten voor in de klas. Het gebruik van Entree Federatie is gratis. Ook de privacy van leerlingen is goed geregeld. Via Entree Federatie heb je toegang tot een groot aanbod van digitale lesmethodes en educatieve content van ruim 100 aanbieders.

meer informatie voor scholen

Entree Federatie voor aanbieders

Heb je als aanbieder interessant lesmateriaal of andere digitale diensten voor scholen in het po, vo en mbo? Of ben je een aanbieder van een digitale leeromgeving? Sluit je aan bij Entree Federatie en bereik bijna 2000 scholen. Met Entree Federatie kunnen scholen en leraren nog gemakkelijker jouw educatieve content inzetten in de klas. Ook kun je zelf bepalen wie toegang krijgt tot digitale leermaterialen.

meer informatie voor aanbieders 

Terug