Edurep wizard voor het snel filteren van zoekresultaten 

Wil je je educatieve content op een gemakkelijke manier aanbieden aan je gebruikers? Maak een widget voor op je website of in je omgeving. De Edurep wizard helpt je in een paar stappen bij het samenstellen van de juiste widget. Ontwerpers van lesmateriaal, ontwikkelaars van websites kunnen vervolgens deze widget op de eigen website plaatsen, of in de eigen omgevingen. 

Stap 1. Welk lesmateriaal? 

Bepaal welk lesmateriaal voor je gebruikers (leraren en/of leerlingen) relevant is. Dit kun je door trefwoorden in het slimme zoekveld te typen. Of je vinkt filters aan (bijvoorbeeld een vakgebied, gebaseerd op het Onderwijsbegrippenkader, of een specifieke doelgroep). 

Stap 2. Welke widget? 

Ben je tevreden over de selectie van lesmaterialen? Klik dan op de groene knop 'exporteren'. Je ziet vervolgens de beste widget-types voor jouw situatie. 

Stap 3. Welke opmaak? 

Afhankelijk van de gekozen opties, krijg je nog een paar vragen waarmee je zelf de opmaak van de widget bepaalt. 

Stap 4. De code

Vervolgens krijg je een code. Deze knip je en plak je daarna in je eigen omgeving of website. Klaar!

Widget maken

De collecties in Edurep wijzigen geregeld. Controleer daarom regelmatig of je opgeslagen zoekopdrachten nog het beste resultaat opleveren voor je gebruikers. De widgets worden bij nieuwe updates automatisch bijgewerkt.

Terug