Meteen naar de content

Arbeidsvoorwaarden

Kennisnet biedt haar medewerkers uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De speerpunten van het arbeidsvoorwaardenpakket zijn keuzevrijheid, flexibiliteit en gezondheid.

Medewerkers van Kennisnet lunchen in de kantine

Salaris, vakantie en flexbudget

Kennisnet hanteert flexibele begin- en eindwerktijden. Naast een marktconform salaris en maximaal 25 reguliere vakantiedagen, ontvang je een flexbudget (10% van 12 x je bruto maandsalaris). Dit is een bedrag bovenop je salaris dat naar keuze kan worden besteed. Je kunt het bijvoorbeeld jaarlijks laten uitkeren om zo extra geld te ontvangen.

Een andere mogelijkheid is de aankoop van (maximaal 26) extra verlofdagen die op verschillende manieren kunnen worden ingezet. Kortom, er zijn meerdere opties denkbaar die de afdeling Personeelszaken graag verder toelicht bij indiensttreding.

Opleiding en pensioen

Kennisnet heeft een goede pensioenregeling getroffen, waarbij de medewerker slechts 2% van de pensioengrondslag betaalt ongeacht leeftijd. Er zijn voldoende mogelijkheden om je op persoonlijk en zakelijk vlak verder te ontwikkelen. Voor een studie, cursus of opleiding kun je namelijk aanspraak maken op het opleidingsbudget van de afdeling.

Gezond werkklimaat

Kennisnet hecht waarde aan het welzijn van haar medewerkers en een gezond werkklimaat. Dit uit zich onder andere in een goed ingerichte werkplek en een stoelmassage waarvan iedereen gebruik mag maken.

De onderwerpen waarover wij publiceren