Doorgaan naar hoofdinhoud

Lerenvoorhetexamen.nl helpt examenleerlingen zich voor te bereiden

De eindexamens komen er weer aan. Voor leerlingen die hierbij extra hulp kunnen gebruiken, is er Lerenvoorhetexamen.nl. Om hen hierop attent te maken, kunnen scholen gratis (extra) wobblers en deurhangers bestellen.

Logo Kennisnet

Door de redactie

21 maart 2024
1 minuut lezen

Examenleerlingen én hun leraren vinden op Lerenvoorhetexamen.nl veel informatie, oefenmateriaal, tips en uitleg bij de stof. Overzichtelijk per schoolsoort, vak en domein.

Gratis en betrouwbaar

Lerenvoorhetexamen.nl is gratis, inloggen is niet nodig en er staat geen reclame op. Zo geeft lerenvoorhetexamen.nl ook leerlingen die geen (dure) extra examentraining kunnen volgen een betrouwbaar steuntje in de rug. De website is een initiatief van Kennisnet, het ministerie van OCW, LAKS, Cito, CvTE en vakverenigingen.

Extra promotiemateriaal aanvragen

De vo-scholen hebben de afgelopen dagen posters, wobblers en deurhangers ontvangen – handig om de eindexamenleerlingen te attenderen op Lerenvoorhetexamen.nl. Hang ze op, deel ze uit en help leerlingen aan het beste resultaat. Heb je meer promotiemateriaal nodig? Dat kun je gratis bijbestellen op Lerenvoorhetexamen.nl. Zolang de voorraad strekt!

Bestel wobblers en deurhangers

Elke thuiszittende leerling een eigen deurhanger

Lerenvoorhetexamen.nl is er voor de leerlingen die lessen op school volgen én voor thuiszittende leerlingen die niet fysiek op school kunnen zijn. Extra leuk: thuiszittende leerlingen kunnen via het contactformulier op de website zelf ook een deurhanger aanvragen!

De onderwerpen waarover wij publiceren