eduroam Visitor Access: wifi voor uw bezoekers

Met eduroam Visitor Access maakt u eenvoudig tijdelijke eduroam-accounts aan voor bezoekers. Ze krijgen toegang tot hetzelfde veilige en betrouwbare wifi-netwerk als uw eigen gebruikers. Het maakt niet uit of het om een persoon of om een grote groep gaat.

Voordeel voor bezoeker én instelling

De onderwijsinstelling ontvangt dagelijks bezoekers die toegang tot het wifi-netwerk willen. Of het nu gaat om een gastdocent, een reparateur of een grote groep bezoekers van een conferentie. Met eduroam Visitor Access geeft u gebruikers eenvoudig een wifi-verbinding met uw eigen veilige en betrouwbare netwerk. Zowel u als de bezoekers hebben daar baat bij: zij zijn niet langer overgeleverd aan onveilige gastnetwerken, en u weet precies wie er op het netwerk zit en behoudt de controle.

Mogelijkheden van eduroam Visitor Access

Tijdelijke toegang tot het eduroam wifinetwerk kunt u op verschillende manieren regelen. U kunt losse bezoekersaccounts aanmaken, met batch uploads meerdere bezoekersaccounts tegelijk aanmaken of vouchers voor een groep onbekende bezoekers genereren.

Aanmelden

Is uw school aangesloten op eduroam maar heeft u nog geen toegang tot eduroam Visitor Access? Neem dan contact op via support(vervang deze tekst met @ teken)kennisnet.nl.