Doorgaan naar hoofdinhoud
  • Online bijeenkomst

Vragenuurtjes vernieuwd Normenkader IBP voor het onderwijs

Het Normenkader IBP voor het onderwijs is vernieuwd. Tijdens deze vragenuurtjes vertellen we je daar meer over en beantwoorden we je vragen.

Wanneer

12 - 13 juni 2024

Hoe laat

in de middag (zie tijden)

Kosten

Gratis

Waar

Online

Het Normenkader IBP is in een nieuw jasje gestoken. Je vindt alle normen voor informatiebeveiliging en privacy nu op één plek. Het normenkader is meer toegespitst op het onderwijs, gebruiksvriendelijker gemaakt en doorzoekbaar. Wat we hebben veranderd, lichten we in deze vragenuurtjes toe. En onze adviseurs beantwoorden al je inhoudelijke vragen. 

Voor wie

Bestuurders, beleidsmakers, IBP-verantwoordelijken en onderwijsprofessionals die aan de slag gaan met het Normenkader IBP of hier meer over wil weten. 

Data en tijden

  • 11 juni, 15.30-16.30 uur
  • 13 juni, 15.30-16.30 uur
  • 19 juni, 14.30-15.30 uur

Ben je leverancier? Meld je dan aan voor het vragenuurtje voor leveranciers.

Aanmelden

Over het Normenkader IBP

Het Normenkader Informatiebeveiliging en Privacy helpt scholen om de digitale veiligheid te verhogen. Met dit normenkader spreken we als sector af wat de minimale eisen zijn aan digitaal veilig onderwijs, zodat elke school hieraan kan voldoen. Het doel is dat alle leerlingen, ouders en medewerkers erop kunnen rekenen dat zij leren en werken in een veilige digitale schoolomgeving en dat hun persoonsgegevens worden beschermd. 

De onderwerpen waarover wij publiceren