Doorgaan naar hoofdinhoud
  • Online bijeenkomst

Vragenuurtje Groeipad 

Ga je aan de slag met het Normenkader IBP en weet je niet waar je moet beginnen? Gebruik dan het Groeipad. Het Groeipad is jouw wegwijzer door het normenkader en vanaf de eerste week van juli beschikbaar. In dit vragenuurtje vertellen we je daar meer over en kun je al je vragen stellen.

Wanneer

9 juli 2024

Hoe laat

15:30 - 16:30 uur

Kosten

Geen

Waar

Online via Microsoft Teams

Het Normenkader IBP is omvangrijk en vraagt veel van scholen. Het kan lastig zijn om te bepalen waar je moet beginnen. Daar helpt het Groeipad bij. Het Groeipad is jouw wegwijzer door het Normenkader IBP, zodat je stapsgewijs de digitale veiligheid in jouw school op orde brengt. Waar kun je het beste mee starten? Wat doe je daarna? En wat pak je als laatste op? Afhankelijk van waar jouw school staat, kun je instappen in het Groeipad. Zo bereik je je doelen in een realistisch tempo met de maatregelen die passen bij jouw school.

In dit vragenuurtje vertellen we je alles over het Groeipad, hoe het in elkaar zit en hoe je het zou kunnen gebruiken. Onze adviseurs beantwoorden al je inhoudelijke vragen.

Meer data

📅 maandag 15 juli: 15.30 – 16.30 uur

📅 donderdag 18 juli: 15.30 – 16.30 uur

📅 dinsdag 3 september: 15.30 – 16.30 uur

Voor wie?

Bestuurders, beleidsmakers, IBP-verantwoordelijken en onderwijsprofessionals die aan de slag gaan met het Groeipad of hier meer over willen weten.

Aanmelden

Meld je aan voor het vragenuurtje over het Groeipad. 

Komen de vragenuurtjes in juli niet goed uit? Op 3 september 2024 herhalen we het vragenuurtje.

De onderwerpen waarover wij publiceren