Meteen naar de content
  • Op locatie

Fysieke bijeenkomst Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

Vorig jaar is er in het Netwerk IBP tijdens verschillende bijeenkomsten de wens uitgesproken om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Het doel van deze bijeenkomsten is om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaringen uit te wisselen en te netwerken. En bovenal van elkaar te leren.

Wanneer

11 april 2024

Hoe laat

12:00 - 16:30 uur

Waar

Lumen Hotel & Events

Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle
Bekijk op de kaart

Op donderdag 11 april is de laatste fysieke bijeenkomst van het Netwerk Informatiebeveliging en Privacy van dit voorjaar. Dus kon je bij de eerdere bijeenkomsten niet aanwezig zijn, dan is dit je kans!

  • Donderdag 11 april van 12.00- 16.30 uur, Lumen Hotel & Events, Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle

Inloop is van 12.00-12.30 uur. Vanaf 12.30 uur staat er een lunch klaar, om 13.00 uur start het programma.

Programma

Op het programma staan de basismaatregelen en het Normenkader IBP FO. In een panelgesprek vertellen een paar besturen hoe zij omgaan met het normenkader en de geleerde lessen. Ook gaan wij in groepen een cybercrisisoefening doen. Je krijgt informatie over crisismanagement en gaat gelijk oefenen. Zo ervaar je direct wat er gebeurt als het goed misgaat.

Voor wie?

De netwerkbijeenkomsten en het netwerk zijn voor iedereen die zich op school bezighoudt met IBP.  Deze bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden van het netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo.  

Aanmelden

Ben je al lid van het netwerk IBP? Dan hoef je niets te doen. Leden van het netwerk ontvangen een uitnodiging voor deze fysieke bijeenkomst om zich op te geven om en eventuele dieetwensen door te geven. Ben je nog geen lid, meld je dan aan voor het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo en ontvang ook een uitnodiging voor de fysieke netwerkbijeenkomst. 

Meld je aan voor het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

Over het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

De afgelopen jaren is informatiebeveiliging en privacy (IBP) steeds belangrijker geworden in het primair en voortgezet onderwijs. Omdat IBP ingewikkelde materie kan zijn, helpt het vaak om samen te werken. Daarom komt het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo 3 tot 4 keer per jaar samen op netwerkbijeenkomsten en wordt er samengewerkt aan verschillende vraagstukken in werk- en klankbordgroepen. Het netwerk is dé plek om met collega’s die zich bezighouden met IBP, kennis en ervaringen te delen. Het netwerk is van de schoolbesturen zelf. Kennisnet, SIVON, PO-Raad en VO-raad bieden informatie en ondersteuning.

De onderwerpen waarover wij publiceren