Meteen naar de content
  • Online bijeenkomst

Bijeenkomst Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

De laatste bijeenkomst van dit schooljaar: op 6 juni 2024 komt het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy weer bijeen. Meer informatie over het programma volgt.

Wanneer

6 juni 2024

Hoe laat

15:00 - 16:30 uur

Kosten

Gratis

Waar

Online - MS Teams

Voor wie

De netwerkbijeenkomsten en het netwerk zijn voor iedereen die zich op school bezighoudt met IBP. Deze bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden van het netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo.

Aanmelden

Ben je al lid van het netwerk IBP? Dan hoef je niets te doen. Leden van het netwerk ontvangen automatisch een uitnodiging met daarin de link naar deze bijeenkomst. Ben je nog geen lid, meld je dan aan voor het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo en ontvang ook een uitnodiging voor de netwerkbijeenkomst.

Over het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

De afgelopen jaren is informatiebeveiliging en privacy (IBP) steeds belangrijker geworden in het primair en voortgezet onderwijs. Omdat IBP ingewikkelde materie kan zijn, helpt het vaak om samen te werken. Daarom komt het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo  3 tot 4 keer per jaar samen op netwerkbijeenkomsten. Het netwerk is dé plek om met collega’s die zich bezighouden met IBP, kennis en ervaringen te delen. Het netwerk is van de schoolbesturen zelf. Kennisnet, SIVON, PO-Raad en VO-raad bieden informatie en ondersteuning.

De onderwerpen waarover wij publiceren