Vorig jaar is er in het Netwerk IBP tijdens verschillende bijeenkomsten de wens uitgesproken om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Het doel van deze bijeenkomsten is om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaringen uit te wisselen en te netwerken. En bovenal van elkaar te leren.  

We organiseren dit jaar een aantal regiobijeenkomsten verspreid over Nederland:

  1. Donderdag 29 februari 2024 van 12.00 – 16.30 uur in de omgeving Zwolle
  2. Maandag 4 maart 2024 van van 12.00 – 16.30 uur in de omgeving Amersfoort
  3. Donderdag 19 maart 2024 van 12.00 – 16.30 uur in de omgeving Haarlem
  4. Donderdag 28 maart 2024 van 12.00 – 16.30 uur in de omgeving Eindhoven

Lunch is inbegrepen. Meer informatie over het programma volgt nog.  

Voor wie?

De netwerkbijeenkomsten en het netwerk zijn voor iedereen die zich op school bezighoudt met IBP. Deze bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden van het netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo.

Aanmelden

Ben je al lid van het netwerk IBP? Dan hoef je niets te doen. Leden van het netwerk ontvangen een uitnodiging voor deze fysieke bijeenkomst om zich op te geven om en eventuele dieetwensen door te geven. Ben je nog geen lid, meld je dan aan voor het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo en ontvang ook een uitnodiging voor de fysieke netwerkbijeenkomst.   

Meld je aan voor het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo 

Over het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

De afgelopen jaren is informatiebeveiliging en privacy (IBP) steeds belangrijker geworden in het primair en voortgezet onderwijs. Omdat IBP ingewikkelde materie kan zijn, helpt het vaak om samen te werken. Daarom komt het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo 3 tot 4 keer per jaar samen op netwerkbijeenkomsten en wordt er samengewerkt aan verschillende vraagstukken in werk- en klankbordgroepen. Het netwerk is dé plek om met collega’s die zich bezighouden met IBP, kennis en ervaringen te delen. Het netwerk is van de schoolbesturen zelf. Kennisnet, SIVON, PO-Raad en VO-raad bieden informatie en ondersteuning.