Meteen naar de content
  • Fysieke bijeenkomst

Bijeenkomst netwerk Informatiemanagement op locatie

Op donderdag 20 juni komt het netwerk Informatiemanagement po/vo bijeen in Amersfoort. Op de agenda staat procesgericht werken. We gaan deze bijeenkomst in op de processen rond doorstroom po en examinering vo.

Wanneer

20 juni 2024

Hoe laat

12:00 - 16:30 uur

Waar

De Observant, Amersfoort
Bekijk op de kaart

Kosten

Geen

Meer informatie over het programma volgt.

Voor wie?

De netwerkbijeenkomsten en het netwerk zijn bedoeld voor ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs. Ben je al lid van het netwerk, dan ontvang je vanzelf een uitnodiging voor de bijeenkomsten. Ben je nog geen lid, meld je dan nu aan.

Meld je aan voor het netwerk Informatiemanagement

Over het netwerk Informatiemanagement

Met gegevens over leerlingen, absentie, schoolresultaten en managementinformatie zijn scholen ware informatieknooppunten. Hoe organiseer je al die informatie op een goede manier en hoe geef je sturing aan de toenemende digitalisering binnen het funderend onderwijs? Met het Netwerk Informatiemanagement po/vo gaan we met deze vragen aan de slag. Zo organiseer je onderwijs(processen) met zo min mogelijk tijd, geld en middelen. In het Netwerk Informatiemanagement po/vo maken ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs samen werk van informatiemanagement op school.

De onderwerpen waarover wij publiceren