Op dinsdag 16 april 2024 komt het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy weer bijeen. Meer informatie over het programma volgt.

Voor wie

De netwerkbijeenkomsten en het netwerk zijn voor iedereen die zich op school bezighoudt met IBP. Deze bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden van het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo.

Aanmelden

Bent u al lid van het netwerk IBP? Dan hoeft u niets te doen. Leden van het netwerk ontvangen automatisch een uitnodiging met daarin de link naar deze bijeenkomst. Bent u nog geen lid, meld u dan aan voor het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo en ontvang ook een uitnodiging voor de netwerkbijeenkomst.

Aanmelden voor het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

Over het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

De afgelopen jaren is informatiebeveiliging en privacy (IBP) steeds belangrijker geworden in het primair en voortgezet onderwijs. Omdat IBP ingewikkelde materie kan zijn, helpt het vaak om samen te werken. Daarom komt het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo  3 tot 4 keer per jaar samen op netwerkbijeenkomsten. Het netwerk is dé plek om met collega’s die zich bezighouden met IBP, kennis en ervaringen te delen. Het netwerk is van de schoolbesturen zelf. Kennisnet, SIVON, PO-Raad en VO-raad bieden informatie en ondersteuning.