Op 1 november vindt de derde bijeenkomst van de Kenniskring i-coaches po/vo/so van dit jaar plaats. Je kunt je alvast aanmelden. Binnenkort volgt meer informatie over het programma.

Aanmelden

Ik meld me aan voor de bijeenkomst van 1 november

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de Kenniskring po/vo/so en/of wil je meepraten over verschillende onderwerpen? Meld je aan voor deze kenniskring.

Ik meld me aan voor de Kenniskring i-coaches po/vo/so

Kenniskring

In de Kenniskring delen en ontwikkelen we kennis over i-coaching. I-coaching is een vorm van professionele ontwikkeling (van teams) van leraren. Het werkterrein is de verbinding tussen het onderwijsleerproces en ict.  

I-coaches

Wat is precies een i-coach? Het gaat om de persoon die ondersteuning biedt aan collega’s bij de integratie van de technische kant van ict met de didactische en pedagogische aspecten van het lesgeven. De precieze functienaam zal per school verschillen: van i-coach tot ambassadeur en van e-coach tot teacher leader. In vrijwel alle gevallen is het een leraar die ook taak van ict-coördinator uitvoert. Het is niet iemand die ervoor zorgt dat de hard- en software zonder problemen werkt.