Op woensdag 3 april vindt de derde bijeenkomst van de Kenniskring i-coaches van dit jaar plaats. Meer informatie over het programma volgt nog.

Aanmelden

Wil je de uitnodiging voor deze bijeenkomst ontvangen via de mail, op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de Kenniskring i-coaches? Meld je aan voor deze kenniskring. 

Ik meld me aan voor de Kenniskring i-coaches

Kenniskring i-coaches

In de Kenniskring delen en ontwikkelen we kennis over de rol van i-coach. De i-coach maakt de verbinding tussen het onderwijsleerproces en ict. De Kenniskring i-coaches richt zich op het primair, voortgezet en speciaal onderwijs.

I-coaches

Wat is precies een i-coach? Het gaat om de persoon die ondersteuning biedt aan collega’s bij de integratie van de technische kant van ict met de didactische en pedagogische aspecten van het lesgeven. De precieze functienaam zal per school verschillen: van i-coach tot ambassadeur en van e-coach tot teacher leader. In vrijwel alle gevallen is het een leraar die ook taak van ict-coördinator uitvoert. Het is niet iemand die ervoor zorgt dat de hard- en software zonder problemen werkt.