De Kenniskring i-coaches is van start gegaan. Donderdag 24 november is de kenniskring bij elkaar gekomen om kennis te maken met andere i-coaches en alle deelnemers hebben hun praktijkvoorbeelden met elkaar gedeeld over actuele thema’s als professionaliseren van collega-docenten en ook het begeleiden van innovatie.    

Woensdag 10 mei is de volgende bijeenkomst voor de Kenniskring i-coaches po/vo/so. We zijn nog bezig met het opstellen van het programma. Meer informatie volgt. U kunt wel alvast aanmelden voor deze bijeenkomst.

Aanmelden bijeenkomst

Meld u aan voor de bijeenkomst Kenniskring i-coaches

Voor wie – verschillende functienamen i-coach

Iedere onderwijsinstelling noemt de persoon die specifieke ondersteuning biedt aan collega’s bij de integratie van de technische kant van ict en de didactische en pedagogische aspecten van het lesgeven anders, van i-coach tot ambassadeur en van e-coach tot teacher leader. In vrijwel alle gevallen is het een leraar die er de taak van ict-coördinator bij krijgt. Het is dus niet iemand die ervoor zorgt dat de hard- en software zonder problemen werkt.

Aanmelden Kenniskring i-coaches

De Kenniskring i-coaches gaat vaker bij elkaar komen. De activiteiten zijn gericht op kennisdelen en samen kennis ontwikkelen. De programmering maken we samen met de deelnemers. Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de kenniskring en uitgenodigd worden voor alle bijeenkomsten? Meld u dan aan als lid via dit formulier