Onze huidige samenleving heeft impact op hoe we het onderwijs kunnen en willen inrichten. Dankzij ict en innovatieve technologie kan onderwijs flexibel worden ingericht, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor het verhogen van de onderwijskwaliteit. Denk aan situaties waarbij technologie taken van de leraar overneemt of ondersteunt.

In deze aflevering gaat onderwijskundig projectadviseur Manel van Kessel in gesprek met Frans Schouwenburg en Nadira Saab. Frans Schouwenburg is strategisch adviseur onderwijsvernieuwing met ict bij Kennisnet. Nadira Saab is bijzonder hoogleraar e-didactiek op het interfacultair centrum voor lerarenopleiding, onderwijsontwikkeling en nascholing bij de Universiteit van Leiden. Daarnaast is ze strategisch adviseur onderzoek bij Kennisnet.

Vragen die gesteld worden in deze aflevering:

Beluister de podcast

Benieuwd naar het gesprek tussen Manel van Kessel, Frans Schouwenburg en Nadira Saab? Beluister de podcast en abonneer u via Apple PodcastsSpotify of uw favoriete podcast-app op de Kennisnet-podcast.

Meepraten?

‘Flexibel organiseren’ is een van de vier programmalijnen van OnderwijsInzicht op 9 september in de Jaarbeurs Utrecht. Wilt u meer horen of meepraten over dit thema? Meld u dan nu aan voor dit congres.

Deel deze pagina: Onderwijs flexibel organiseren met ict en technologie: mogelijkheden en uitdagingen

Delen
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail