Wat ga je doen?

Jij voert samen met je collega’s de financiële administratie bij de verschillende inkooptrajecten uit én ondersteunt proactief op secretarieel en administratief gebied Je ontzorgt collega’s binnen onze hele organisatie. Denk aan de afdeling Expertise, die bij de opbouw en overdracht van kennis bijvoorbeeld ook leveranciers contracteert voor onderzoek of communicatie-experts inhuurt om onderwijsinstellingen te informeren. Aan de afdeling Voorzieningen, die samen met verschillende leveranciers bouwt aan een stevig, betrouwbaar en veilig ict-fundament voor het onderwijs. En aan Bedrijfsvoering en Control, waar het gaat om uiteenlopende producten en diensten, zoals facilitaire zaken, verzekeringen, financiële systemen en softwarelicenties.

Alleen al de uiteenlopende inkooptrajecten waarbij je betrokken bent maken jouw baan divers. Jij voert daarbij de inkooporders in, verzamelt de juiste documentatie en stukken, maakt de contracten op en verzorgt de afhandeling met de leveranciers. Ook zorg je voor de tijdige en correcte verwerking van binnenkomende inkoopfacturen en doe je het voorbereidende werk voor de betalingen.

Je bouwt veel kennis op over de inkooptrajecten en bijbehorende regels, bijvoorbeeld voor aanbestedingen. Al snel ontdek je wie in de organisatie je bij welke zaken verder kan helpen. Daarnaast draag je bij aan de verkoopadministratie en facturering van geleverde diensten en voorzieningen. Daarbij beantwoord je ook vragen van bijvoorbeeld schoolbesturen over verkoopcontracten.

Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en werkt zelfstandig, maar kan altijd met vragen terecht bij je ervaren collega’s. Zodat je kunt groeien door de tips en tricks.

Je draagt bij aan toekomstbestendig onderwijs én werkt continu aan de verbreding van je eigen kennis. Dat maakt deze functie zo’n mooie volgende stap in je carrière.

Wie zijn wij?

Wij zijn Kennisnet en SIVON. Twee partnerorganisaties die de krachten bundelen om bruggen te bouwen tussen ict en onderwijs. Kennisnet – waar jij in dienst komt – is de gids die het Nederlandse onderwijs wegwijs maakt in het professioneel inzetten van ict. We doen onderzoek, brengen adviezen uit op landelijke schaal én ontwikkelen betrouwbare en robuuste ict-voorzieningen van algemeen belang. SIVON is de partij die voor schoolbesturen de juiste ict inkoopt. Denk aan internetaansluitingen, wifi en laptops. Samen zijn we cruciaal voor het onderwijs, op beleidsniveau, in de klas én in de bedrijfsvoering.

Welke kwaliteiten breng jij mee?

De organisatie leren kennen, nieuwe vaardigheden leren en kennis opdoen: dat zie jij als één grote uitdaging. Je neemt graag het initiatief om anderen van dienst te zijn, bent daarbij niet bang om fouten te maken en durft vragen te stellen of anderen om hulp of advies te vragen. Jouw sociale vaardigheden en heldere manier van communiceren komen daarbij goed van pas. Bovendien ben je in staat om complexe processen te doorgronden en het overzicht te bewaren. En wat je ook doet, je gaat altijd secuur te werk.

Verder heb je:

Wat krijg je hier voor terug?

Veel! Werken bij Kennisnet betekent werken in een fascinerende omgeving die – net als het onderwijs – nooit stilstaat. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Vind jij het leuk om steeds nieuwe kennis op te doen en eigen initiatieven vorm te geven, dan kun je bij ons je hart ophalen. En dat op de afdeling die de gepassioneerde collega’s binnen Kennisnet ondersteunt op uiteenlopende gebieden; van hrm tot juridische, facilitaire, secretariële en financiële zaken.

Verder kun je rekenen op:

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Met wie werk je samen?

Samen met twee senior financieel-administratief medewerkers, de coördinator financiële administratie en de financieel controller vorm je het financiële team van de afdeling Bedrijfsvoering en Control. Je stemt met je senior-collega af wie welke opdrachten oppakt. Een keer in de twee weken is er een teamoverleg. Ook daarbuiten kun je altijd bij je teamgenoten terecht voor vragen, advies of een helpende hand.

Past deze uitdaging helemaal bij jou?

Mail je motivatie en cv naar Tamara Offerman via personeelszaken(vervang deze tekst met @ teken)kennisnet.nl met als onderwerp “junior financieel administratief medewerker”. De procedure bestaat uit twee gesprekken, het eerste gesprek is online. Voor het tweede gesprek doe je een online psychologische test. Deze is bedoeld om jouw kwaliteiten in beeld te brengen.

Word jij onze nieuwe financieel-administratief medewerker? Dan vragen we je vóór je aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor te leggen. Wij verzorgen de aanvraag van de VOG bij screeningsautoriteit Justis en nemen de kosten voor onze rekening.