Gemakkelijk scholen bereiken met educatieve diensten

Wilt u als aanbieder van educatieve diensten en digitale leermaterialen veel scholen in het po, vo en mbo bereiken? Sluit u dan aan op Entree Federatie. Dat is eenvoudig en gratis.

Bijna 2000 scholen gebruiken Entree Federatie om gemakkelijk gebruik te maken van het aanbod van aanbieders van online lesmateriaal. Maandelijks verwerkt Entree Federatie circa 2 miljoen authenticaties.

Met de Entree Federatie:

Entree Federatie werkt samen

Om goed aan te sluiten op de wensen van de markt werkt Entree Federatie samen met scholen, aanbieders, sectorraden en andere partijen. Entree Federatie is betrokken bij SION, Educatieve contentketen (ECK) en Directe Toegang.

We geven aanbieders advies over het regelen van (betaalde) toegang tot educatieve content. Dat is onder andere mogelijk met digicodes, activatiecodes, Directe Toegang (voor het vo) en ECK (voor het mbo). Zo houden aanbieders zicht op wie digitale content gebruikt.

Toegang geven met digicodes of activatiecodes

Wilt u als aanbieder een extra autorisatie voor toegang tot uw educatieve dienst? Maak dan gebruik van een digicode of activatiecode. Een digicode is een onderdeel van Entree Federatie. Deze digicode geeft u aan uw gebruikers. Vervolgens kunnen zij deze code zelf activeren en wordt de digicode gekoppeld aan hun school- of Entree-account.

Activatiecode gebruiken

Aanbieders kunnen ook een (eigen) activatiecode gebruiken om de toegang tot educatieve content te regelen. U bepaalt zelf hoe u de activatiecodes verspreidt. Leraren kunnen de activatiecodes bijvoorbeeld downloaden, waarna ze de codes aan hun leerlingen geven. Een activatiecode staat los van Entree Federatie.

Tijdelijke toegang bieden

Wilt u een leraar de mogelijkheid bieden eerst het lesmateriaal te bekijken, voordat hij besluit dit te gebruiken in de klas? Maak educatieve diensten of digitaal lesmateriaal tijdelijk beschikbaar met digicodes. Als aanbieder kunt u via de digicode een tijdslimiet koppelen aan de beschikbaarheid van content. Ook kunt u bepalen welke scholen de educatieve dienst mogen gebruiken.

Aanmelden als aanbieder

Wilt u als aanbieder van educatieve diensten en digitale leermaterialen gebruikmaken van de mogelijkheden van Entree Federatie om scholen te bereiken? Meld u dan aan als aanbieder.

meer over aanmelden bij Entree Federatie

meld u aan bij Entree Federatie

Terug