Wijziging gebruiksvoorwaarden Entree-accounts per 19 oktober 2016

Met de nieuwe versie van Entree Account, die op 19 oktober live is gegaan, zijn ook de gebruiksvoorwaarden van Entree-accounts vernieuwd. De nieuwe Eindgebruikersvoorwaarden Entree Account vervangen de oude voorwaarden voor het gebruik van Entree-accounts van 11 september 2012.

Nieuwe Eindgebruikersvoorwaarden

De nieuwe Eindgebruikersvoorwaarden gelden voor iedereen die na 19 oktober 2016 een Entree-account heeft aangemaakt. Voor bestaande gebruikers van Entree Account die vóór 20 oktober een Entree-account hebben aangemaakt, gaan de nieuwe eindgebruikersvoorwaarden in per 19 november 2016.

Eindgebruikers die niet akkoord gaan met de nieuwe eindgebruikersvoorwaarden kunnen de overeenkomst beëindigen door in te loggen op Mijn Entree Account om het Entree-account op te zeggen. Vanaf 19 november gelden de nieuwe Eindgebruikersvoorwaarden Entree Account voor alle gebruikers van Entree Account.

19 oktober werkzaamheden nieuwe release Entree Account

Op 19 oktober zal er een nieuwe release plaatsvinden op ons platform. Deze release omvat wijzigingen die zullen plaatsvinden voor gebruikers die met een Entree-account inloggen.

Woensdag 19 oktober tussen 16:00 en 19:00 uur

De werkzaamheden zullen plaatsvinden op de productieomgeving. Het is mogelijk dat gebruikers met een Entree-account gedurende dit tijdstip korte tijd niet kunnen worden geauthenticeerd.

Meer informatie

Meer informatie over de nieuwe versie van Entree Account kun je vinden via de volgende link.

Wijziging inloggen met een Entree-account

Op 20 oktober zal Kennisnet een wijziging doorvoeren waardoor de manier waarop je inlogt met je Entree-account verandert. Ook krijgen alle pagina's van de dienst Entree Account een nieuwe vormgeving, zoals 'Account aanmaken' en 'Wachtwoord vergeten'. Je leest er alles over in de bijlage.

Steeds meer aanbieders 

Het aantal aanbieders van educatieve digitale leermiddelen en leveranciers van elo's groeit sterk. Scholen krijgen hierdoor steeds meer keus. In het eerste kwartaal van 2016 hebben zich alweer bijna 20 nieuwe partijen aangemeld voor een aansluiting op Entree Federatie. Een overzicht van partijen die zich kortgeleden hebben aangesloten.

Terug