Gebruik Entree Federatie breekt records

Het aantal logins groeide in 2016 wederom sterk, naar bijna 32 miljoen. De start van het nieuwe schooljaar in september leverde de drukste maand op.

Lees meer over het aantal logins.

Entree Federatie biedt nieuwe diensten aan

Nieuwe educatieve dienstaanbieders weten ons steeds beter te vinden. De eerste 2 maanden meldden 12 nieuwe dienstaanbieders zich aan om aan te sluiten op Entree Federatie. Drie aanbieders (Ans, hetdigiboek.nl en Onderwijsspiegel.nl) zijn in deze periode aangesloten.

Lees meer over deze dienstaanbieders.

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek Entree Federatie januari 2017

In januari hielden we een klanttevredenheidsonderzoek onder educatieve dienstaanbieders. Daaruit kwam naar voren dat het merendeel van de dienstaanbieders tevreden tot zeer tevreden is over Entree Federatie.

Lees meer over de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek.

Groei van aangesloten educatieve dienstaanbieders blijft aanhouden in tweede helft van 2016

Ongeveer 60% van de dienstaanbieders die zich in 2016 aanmeldde voor een koppeling weet de weg naar Entree Federatie zelf te vinden. In totaal kwamen er in 2016 24 nieuwe dienstaanbieders bij.

Bekijk wie zich heeft aangesloten bij Entree Federatie.

Wijziging gebruiksvoorwaarden Entree-accounts per 19 oktober 2016

Met de nieuwe versie van Entree Account, die op 19 oktober live is gegaan, zijn ook de gebruiksvoorwaarden van Entree-accounts vernieuwd. De nieuwe Eindgebruikersvoorwaarden Entree Account vervangen de oude voorwaarden voor het gebruik van Entree-accounts van 11 september 2012.

Wijziging inloggen met een Entree-account

Op 20 oktober zal Kennisnet een wijziging doorvoeren waardoor de manier waarop je inlogt met je Entree-account verandert. Ook krijgen alle pagina's van de dienst Entree Account een nieuwe vormgeving, zoals 'Account aanmaken' en 'Wachtwoord vergeten'. Je leest er alles over in de bijlage.

Terug