Vensters

Scholen en schoolbesturen beheren via Vensters onder meer de informatie op Scholen op de kaart. Dit is een overzichtelijke website met schoolinformatie voor ouders en andere ge├»nteresseerden. Ook is het mogelijk om scholen te selecteren en met elkaar vergelijken. Dit kan voor ouders een mooie eerste stap zijn in het maken van een schoolkeuze.

Voor wie?

Vensters is voor scholen en schoolbesturen in het po en vo. Met het programma houden ze de regie op informatievoorziening door hun verhaal te vertellen achter de cijfers.

Nieuw in Vensters

Begin februari heeft het Vensters-team van de PO-Raad de module Vensters schoolgids gelanceerd. Dit is een gebruiksvriendelijke tool waarmee scholen eenvoudig een eigentijdse schoolgids samenstellen met bestaande schoolinformatie uit Vensters. 

Met de modules van Vensters is het mogelijk om:

Van wie is Vensters?

Vensters is een programma van de PO-Raad en de VO-raad. Kennisnet is daarbij partner in de uitvoering en zet haar expertise in voor de ontwikkeling van de verschillende modules.

Starten met Vensters

De modules zijn toegankelijk via vensters.nl. Werkzaam voor een school of schoolbestuur maar heb nog niet in het bezit van een account? Vraag dan een account aan voor Vensters.