Voor wie?

De scan is ontwikkeld voor schoolbestuurders in het po, vo en mbo die samen met het schoolteam een visie op ict willen ontwikkelen of aanscherpen.

De Kennisnet Onderwijs & ict-scan:

Hoe werkt de Kennisnet Onderwijs & ict-scan?

Uit de scan ontvang je een individueel rapport. Door deze met elkaar te bespreken ontstaat er een breder beeld van de situatie op school. De scan kun je direct online gebruiken en bestaat uit twee vragenlijsten. De eerste is bedoeld voor leraren en gaat in op het ict-gebruik tijdens de les. De tweede lijst is gericht op leidinggevenden en gaat over de inzet van ict bij het organiseren van onderwijs. De scan geeft het beste beeld van de rol van ict op jouw school als leraren én leidinggevenden de vragenlijsten invullen.

Weet waar je staat

Ben je onderwijsbestuurder in het po of vo en wil je weten hoe ict jouw schoolorganisatie nu en in de toekomst kan ondersteunen? Kennisnet heeft een nieuwe vragenlijst ontwikkeld. Het is geen vervanging van de Onderwijs & ict-scan. Het doel van de nieuwe vragenlijst is zowel het verzamelen van gegevens over de huidige praktijk in Nederlandse scholen, als het geven van inzicht aan de deelnemende scholen: dit is waar je staat (ook ten opzichte van de rest van het land) en zo kun je je ict-beleid effectiever maken. Wil je meedoen of heb je interesse? Lees dan meer over de 'Weetwaarjestaat' vragenlijst

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kennisnet support via support@kennisnet.nl of op 0800 321 22 33.

Terug