Door de puzzel te leggen krijg je in een uur zicht op en inzicht in de bouwstenen van jullie onderwijs en ict-proces (van zicht naar inzicht). In nog eens een uur kun je dit uitwerken tot een gedeelde visie op onderwijs en ict zodat je weet welke activiteiten nodig zijn om deze visie in de praktijk te brengen (van inzicht naar inzet).

Voor wie?

De ict-puzzel is bedoeld voor besturen in het (primair) onderwijs. Idealiter doen minimaal de bestuurder, één of meerdere schoolleiders en een (bovenschoolse) ict-coördinator mee. Afhankelijk van het type bestuur, kunnen andere betrokkenen aansluiten.

Je kunt de ict-puzzel gebruiken om:

Van wie is de ict-puzzel?

De 'Ict-puzzel voor het onderwijs' is ontwikkeld en bekostigd door de PO-Raad en Kennisnet. We zijn benieuwd hoe jij de ict-puzzel gebruikt en ontvangen daarom graag je feedback. Stuur je ervaringen naar support@kennisnet.nl.

De online ict-puzzel is direct te gebruiken 

Het is verstandig om een procesbegeleider aan te wijzen die gebruikmaakt van de handleiding en de instructie- en reflectiedocumenten die je onderaan deze pagina kunt downloaden.

Meer informatie

Wegens groot succes is de fysieke versie van de ict-puzzel vanaf heden niet meer te bestellen. Voor meer informatie over de 'Ict-puzzel voor het onderwijs' kun je contact opnemen met Kennisnet support via support@kennisnet.nl of op 0800 321 22 33.

Terug