Op de Onderzoeksconferentie op woensdag 28 juni wordt je snel op de hoogte gebracht van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in ict en onderwijs.

Wat is de Onderzoeksconferentie ook alweer?

Wetenschappers presenteren er hun recente onderzoeken op het gebied van onderwijs en ict. In korte presentaties word je bijgepraat over de meest actuele bevindingen en weet je wat echt werkt in de praktijk.

Naast de bekende korte pitches zal er deze editie meer ruimte zijn voor diepgang. Er zullen namelijk twee thema's centraal staan die uitgebreid behandeld zullen worden.

Net als vorig jaar zal de Onderzoeksconferentie plaatsvinden in de Flint in Amersfoort. Lees hier het verslag en bekijk de sfeerimpressie om een idee te krijgen van de Onderzoeksconferentie 2016. De kosten voor de conferentie zijn 75 euro.

Voor wie?

De Onderzoeksconferentie wordt georganiseerd voor bestuurders, managers, onderwijsprofessionals en leraren in het po, vo en mbo. Iedereen die geïnteresseerd is in wetenschappelijk onderzoek naar ict-gebruik in het onderwijs, is welkom.

Tijdens de Onderzoeksconferentie:

Organisatie

De Onderzoeksconferentie is een gezamenlijk initiatief van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) en Kennisnet. Het NRO coördineert en financiert de uitvoering van onderzoek voor het onderwijs. Kennisnet laat ict werken in het onderwijs. Gezamenlijk maken wij de verbinding tussen onderzoek en onderwijspraktijk.

Wil je meer informatie over de Onderzoeksconferentie of heb je een vraag stuur dan een mail naar onderzoeksconferentie@kennisnet.nl.

Terug