In een dag bijgepraat worden over actuele ontwikkelingen om Informatiebeveiliging en privacy in je school of instelling goed te regelen. Hoe pak je Informatiebeveiliging en privacy (IBP) aan? Wat zijn de meest recente ontwikkelingen rondom de nieuwe privacywetgeving? Wat moet je als bestuurder of ict-coördinator doen? Worden er al boetes uitgedeeld door de toezichthouder in verband met de AVG?

Vanwege de grote belangstelling en de vele aanmeldingen voor het Landelijk Congres IBP op 10 oktober, organiseren wij een extra editie op vrijdag 30 november. 

Voor wie

Dit congres is uitsluitend voor bestuurders, schoolleiders, ict-coördinatoren, privacy-officers en functionarissen gegevensbescherming in het primair en voortgezet onderwijs.

Waarom moet je er bij zijn

Kortom, ben je bezig met het regelen van IBP? Dan moet je er bij zijn op 30 november. Dit congres wordt georganiseerd door Kennisnet, de PO-Raad en de VO-raad.

Aanmelden

aanmelden voor het Landelijk Congres IBP op 30 november

Wij behouden ons het recht om bij te weinig aanmeldingen het congres te annuleren. Uiteraard worden de betaalde tickets teruggeboekt en word je hierover geïnformeerd. 

Programma

Het congres bestaat uit een plenair programma en ziet er als volgt uit:

 

Terug