Gegevens van leerlingen, absentie, schoolresultaten en managementinformatie. Scholen zijn echte informatieknooppunten. Maar hoe organiseert u als onderwijsinstelling al deze informatie op een goede manier?

Het Netwerk Informatiemanagement po/vo is opgezet om gezamenlijk bewustwording, inzicht en sturing op informatie te organiseren. Het netwerk gaat tijdens deze lunchbijeenkomst officieel van start.  

Lunchbijeenkomst met pitch  

Tijdens de bijeenkomst geven we een korte pitch over wat informatiemanagement is binnen het po en vo. Wat het doel is van het netwerk en hoe we dat samen met de i-verantwoordelijken in de scholen inhoud willen geven. De lancering vindt plaats tussen de ochtend -en middagsessies van OnderwijsInzicht en is inclusief lunch.   

Voor wie? 

Schoolbestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom. 

Gaat u al naar Onderwijsinzicht? Meld u dan ook meteen aan voor deze bijeenkomst.

Aanmelden   

Meld u nu aan voor de lancering van het Netwerk IM voor po/vo

Kunt u alleen deelnemen aan de lancering en niet aan OnderwijsInzicht? Stuur dan een e-mail naar onderwijsinzicht(vervang deze tekst met @ teken)kennisnet.nl