Wilt u concreet aan de slag met gepersonaliseerd leren en ict? Op 3 december organiseert de Community of Practice Leren en ict (CoP) de online conferentie Gepersonaliseerd leren en ict in het mbo.

In de CoP hebben docenten en teammanagers uit het mbo de afgelopen 2 jaar gewerkt aan concrete vragen op het vlak van gepersonaliseerd leren en ict. Daardoor zijn praktijkgerichte producten ontstaan. Deze delen we graag tijdens de conferentie.

Voor wie?

De online conferentie is voor iedereen die werkt aan gepersonaliseerd leren en ict in mbo-instellingen: projectleiders onderwijsvernieuwing, docenten, teammanagers,  i-coaches, beleidsmedewerkers onderwijs en innovatie.

Programma

In de deelsessies is ruimte om het gesprek met elkaar aan te gaan over het instrument en ook de betekenis ervan voor uw situatie. De deelsessies kiest u zelf, het is ook een optie om alleen de eerste ronde deelsessies mee te doen.

Aanmelden

Aanmelden voor de online conferentie via CvI.

Aanmelding verloopt via het CvI, die de Community of Practice ondersteunt bij de online conferentie. Aanmelding is gratis. De inschrijving sluit op 16 november 2020.

Kijk voor meer informatie over de aanmelding, het programma en de deelsessies op cviweb.

CoP Leren en ict

De CoP Leren en ict is een initiatief van iXperium / Centre of Expertise leren en ict, Practoraat Activerende didactiek, Practoraat Mediawijsheid, MBO Raad, UvT, IVA Onderwijs, ROC De Leijgraaf, ROC Rijn IJssel, ROC Midden Nederland, ROC van Twente en Kennisnet. Ministerie van OCW subsidieert de CoP tot einde 2020. In de CoP hebben deelnemers van 16 verschillende mbo-instellingen geparticipeerd. De online conferentie is de afrondende activiteit van het project CoP Leren en ict. Kijk voor meer informatie over de CoP op coplerenenict.nl.