Het Netwerk Informatiemanagement po/vo organiseert 4 keer per jaar een bijeenkomst. Dit doen we afwisselend digitaal en fysiek.

De eerstvolgende fysieke bijeenkomst is op woensdag 7 juni. We starten om 10:00 uur, inloop vanaf 09:30 uur.

Programma

9:30 uur – inloop
10:00 uur – Ochtendprogramma
In een wereld waarin technologie een steeds grotere rol speelt, is regie op applicaties essentieel. Het stelt ons in staat om grip te houden op de bedrijfsprocessen en zo het onderwijs nog beter te ondersteunen. De volgende bijeenkomst van het Netwerk Informatiemanagement po/vo staat daarom in het teken van ‘Regie op applicaties’.

We gaan dieper in op de uitdagingen die gepaard gaan met het beheer van het applicatielandschap. En hoe we deze uitdagingen kunnen overwinnen.

Haije Wind, manager ICT bij Openbaar Onderwijs Groningen (OOG) deelt zijn ervaringen. Hij neemt u mee in zijn queeste om inzicht te krijgen in het applicatielandschap. Wat kunnen we daarvan leren? En hoe kunt u hier zelf mee aan de slag?

Deze bijeenkomst is de uitgelezen mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan en gebruik te maken van elkaars ervaringen. Schrijf u snel in en maak deel uit van deze interactieve bijeenkomst.
12:30 uur – Lunch
14:00 uur – FORA inspiratiemarkt
Meteen aan de slag met wat u die ochtend heeft gehoord? Dan kan! Na het ochtendprogramma begint de FORA inspiratiemarkt. De FORA is de gereedschapskist voor iedereen die met informatiemanagement in het funderend onderwijs bezig is.

De FORA geeft u inzicht in de manier waarop processen binnen uw school zijn opgebouwd. Wat de bijbehorende activiteiten hiervoor zijn én de applicaties die gebruikt worden om uitvoering van processen en activiteiten te ondersteunen.

Tijdens de inspiratiemarkt ziet u hoe andere organisaties, maar ook leveranciers als Microsoft en Topicus, de FORA inzetten. En hoe u hier zelf mee aan de slag kunt.

Voor wie

Informatieverantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs. Interessant als u net start met informatiemanagement maar ook voor gevorderden.

Aanmelden

Deze bijeenkomst is alleen voor leden van het Netwerk Informatiemanagement po/vo. Leden krijgen een uitnodiging toegestuurd per e-mail. Bent u nog geen lid van het netwerk Informatiemanagement? Meld u dan nu aan!

Aanmelden voor het Netwerk Informatiemanagement

Meer informatie over het Netwerk Informatiemanagement po/vo