Op vrijdag 17 januari praten honderden bestuurders, beleidsmakers, schoolleiders en ict-verantwoordelijken over de rol van digitalisering in het onderwijs. 

Technologie ontwikkelt zicht steeds sneller en dat dwingt het onderwijs tot anders organiseren. Niet alleen om ict de school in te krijgen, maar ook omdat het onderwijsproces zelf ingrijpend zal veranderen. Hoe komt u tot doordachte keuzes? 30 experts nemen u op OnderwijsInzicht graag mee in de manier waarop u dit kunt aanpakken.

Inspirerende sprekers

Denker des Vaderlands Daan Roovers filosofeert met u over de rol van technologie en de toekomst van het onderwijs. Hoogleraar media en digitale samenleving José van Dijck schudt u wakker met haar verhaal over de platformisering van het onderwijs. En dan is de dag nog maar net begonnen. Benieuwd naar de overige sprekers? Bekijk de sprekers van OnderwijsInzicht.

Leerzame sessies en colleges

Doe ideeën op bij hoogleraar onderwijsinnovatie Jan Riezebos voor het innoveren met onderwijslogistiek. En wat kunnen we leren van de zorg, of van andere succesvolle businessmodellen? U hoort het van deskundigen als Larissa Zegveld van Wigo4it en Jeroen Kemperman van Zilveren Kruis. Bekijk het volledige programma.

Praktijkvoorbeelden

Het klinkt zo mooi: anders organiseren. Maar hoe dan? Wat doen andere scholen, en waarom? Kan ict de connectie met leerlingen helpen verbeteren? Welke digitale werk- en leeromgeving past in het onderwijsproces? Wat kunnen we leren van elkaars ervaringen? Docenten, schooldirecteuren en informatiemanagers delen hun inzichten aan de hand van deze - en nog veel meer - vragen.

Ontmoetingen

Tussen de keynote, colleges, sessies, I-talks en InzichtTafels door is er voldoende tijd voor het ontmoeten van collega’s, sprekers en ‘loslopende’ experts. Praat bij, vraag raak, wissel ideeën uit, drink koffie, pak een broodje, neem een borrel. 

Congreszaal OnderwijsInzicht in 2019
In één dag inzicht krijgen in het anders organiseren van uw onderwijs? Tijdens het congres OnderwijsInzicht hoort u inspirerende sprekers, kunt u deelnemen aan leerzame sessies en colleges, kunt u zich laten informeren en inspireren door praktijkvoorbeelden van andere scholen en heeft u volop de gelegenheid collega’s te ontmoeten en in gesprek te gaan met deskundigen. © Kennisnet

Voor wie?

OnderwijsInzicht is een dagcongres voor schoolbestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken in het po en vo. Leveranciers, onderwijsadviseurs en andere geïnteresseerden zijn ook welkom. 

Door wie?

OnderwijsInzicht wordt georganiseerd door Kennisnet, de PO-Raad en de VO-raad, in samenwerking met SIVON. 

Aanmelden 

Wilt u verzekerd zijn van een toegangsbewijs op 17 januari? Meld u dan zo snel mogelijk aan, want vol = vol.

Ja, ik wil aanwezig zijn

Groepskorting

Komt u als bestuurder samen met de schoolleider en de ict-verantwoordelijke naar OnderwijsInzicht? Dan krijgt u groepskorting! U krijgt in dat geval 3 kaartjes voor de prijs van 2!

Ja, ik wil groepskorting


Deel Mis het niet en meld u nu aan voor OnderwijsInzicht op 17 januari

Delen
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
  • E-mail
  • Terug