Mediawijsheid Quiz

Hoe mediawijs ben jij eigenlijk? Op de stand van Kennisnet (standnummer E084, hal 8) kun je je kennis testen in het carrousel van raad en daad. Speel in dit reuzenrad de Mediawijsheid Quiz van Mediawijzer.net en ontdek hoe mediawijs je bent. Naast de quiz kun je hier natuurlijk ook terecht voor andere vragen over mediawijsheid en onderwijs.

Onderwijs academie: sessie mediawijsheid

Kennisnet verzorgt tijdens de NOT 15 inhoudelijke sessie over wisselende onderwerpen. Er zijn 3 sessies die in het teken staan van mediawijsheid. Deze kun je bezoeken op de volgende data:

  • Woensdag 23 januari 2013, 13.15 - 14.00 uur voor het voortgezet onderwijs, verzorgd door Arno Coenders
  • Vrijdag 25 januari 2013, 11.15 - 12.00 uur voor het mbo, verzorgd door Frank Evers
  • Vrijdag 25 januari 2013, 15.15 - 16.00 uur voor het basisonderwijs, verzorgd door Frank Evers

De sessies vinden alle drie plaats in de Prinses Irenezaal. Je kunt je gratis inschrijven via de site van de NOT. Bij de inschrijving kun je ook gelijk aangeven welke sessies je wilt bijwonen.

Mediawijsheid Route

De Mediawijsheid Route (pdf) is een wandelroute die je langs alle partners van Mediawijzer.net leidt en iets voor het onderwijs en mediawijsheid doen.

Meer informatie
Wil je meer weten wat je allemaal op de stand van Kennisnet kunt verwachten en hoe die eruit ziet? Ga naar de website over de NOT

Beoordeel dit bericht:
Kun je aangeven waarom je deze informatie niet waardevol vindt?

Reacties (0)

Er kan niet gereageerd worden op dit artikel.